«

»

Finale vierkamp zwemmen, 10 bekers en 28 medailles

Door: Ingrid West

Zaterdag 10 juni was de finale wedstrijd voor recreatief zwemmen in Uithuizen. Een heerlijke zomerse avond om te gaan zwemmen. De leden van startgemeenschap ZPCA – Eemsrobben hebben hele goede prestaties geleverd. Bij de estafettes zwommen Indy-Liya-Lennart-Wouter naar de 1e plaats, Colin-Casper-Sanne-Niels werden 3e, Emma-Lynn-Iris-Feline 5e en Amber-Laurie-Huben-Quincy 6e.

Bij de meisjes 2007 en jonger was er een ZPCA-Eemsrobben feestje op het podium, Emma goud, Iris zilver en Lynn brons. Voor Amber, Feline, Laurie, Fern, Robin, Rosanna, Linde, Mila, Sanne, Olene en Merlinn waren er medailles.Afbeelding1

Bij de jongens 2007 en jonger werd Huben tweede en Gijs derde. Ook zij mochten op het erepodium plaatsnemen. Hendri en Robin kregen een medaille.

Afbeelding2

Bij de meisjes 2005 – 2006 wist Indy zich naar het hoogste podium te zwemmen. Zij mocht het goud in ontvangst nemen. En bij de jongens in deze leeftijdscategorie kreeg Lennart het zilver uitgereikt. Voor An, Quincy, Estelle, Liya, Niels, Philip en Max waren er medailles.

Afbeelding3

In de categorie 2003-2004 won Inez het goud bij de meisjes. Bij de jongens waren er voor Niek, Wouter, Casper, Colin, Luis en Nieck medailles. Chantal won een medaille bij de meisjes 2001-2002. En bij de meisjes 1998-1999-2000 mocht Linda het zilver in ontvangst nemen. Bij de groep 1986 en ouder werd Ingrid eerste en was er voor Peter een medaille.

Afbeelding4

Afbeelding5

Met 10 bekers en 28 medailles kijken wij terug op een geslaagde vierkamp.